Dr Schaepmansingel 129

3118XH SCHIEDAM Kaart minimarker  ·  Street View streetviewguy Nieuw in verkoop € 215.000 k.k.

Omschrijving

Dr Schaepmansingel 129 3118 XH Schiedam

Ruim en verzorgd 3-kamer appartement op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met groot terras op het Zuiden met een schitterend uitzicht over groen en water. In de onderbouw is een berging.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree, brievenbussen en bellentableau.

3e Verdieping:
Ruime entree met videofoon, meterkast en opstelplaats van de CV-combi. Gedeeltelijk betegeld toilet met fontein. Diepe gang waar beide slaapkamers (ca. 3.78 x 3.50m en 3.78 x 2.74m) aan grenzen. Geheel betegelde badkamer v.v. douchehoek en wasmachine-aansluiting. Diepe bergkast.
Lichte woonkamer met half open keuken. De woonkamer heeft een goede afmeting en veel lichtinval. De keuken ligt achter een halve muur netjes verscholen. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.
Vanuit de woonkamer is het ruime terras (Zuid) te bereiken met een schitterend uitzicht over de waterpartij. Het ruime balkon (3.78m x 2.60m) heeft een ligging op het Zuiden.
Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Actieve VVE, bijdrage € 171,50,- per maand
- Afgekochte erfpacht tot en met 01-01-2046
- Oplevering in overleg, kan snel.
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen
- Zelfbewoningsplicht
- Verkoop regulerend beding van toepassing

Kenmerken

Type Appartement met balkon
Aantal kamers 3
Oppervlakte totaal 86 m2

Kenmerken

Type Appartement met balkon
Bouwjaar 1997
Energielabel
Aantal kamers 3
Oppervlakte
  • Totaal: 86 m2
Koopsom € 215.000 k.k.
Aantal kamers 3

Plattegronden

Er zijn geen plattegronden beschikbaar.

Nieuwland

Schiedam Nieuwland


De wijk Nieuwland wordt globaal begrensd door de spoorlijn, de Schie, Noordvest, Vlaardingerdijk en de Poldervaart. De wijk telt circa 15.000 inwoners. De bevolkingssamenstelling in Nieuwland is kleurrijk qua culturele achtergrond. Het kenmerkende van de wijk is dat zij uit een groot aantal buurten bestaat met elk een eigen identiteit: de zogenaamde lappendeken.


Voorzieningen

Aan de winkelstraat de Mgr. Nolenslaan worden grote winkelketens afgewisseld met ambachtelijke winkeltjes. In deze levendige wijk worden regelmatig braderieën, festivals en rommelmarktjes georganiseerd. Nieuwland is een multiculturele wijk met zowel oudere betaalbare woningen als ruime eengezinswoningen. Er wonen voornamelijk gezinnen en het is er rustig en groen.
De wijk telt vijf basisscholen, vijf scholen voor voortgezet onderwijs, een school voor speciaal onderwijs, een gezondheidscentrum, apotheek en overige zorgvoorzieningen.


Sport en spel

Kinderen die in Nieuwland wonen kunnen via de Wijksportvereniging deelnemen aan diverse sportactiviteiten in de wijk. In 2015 konden zij kiezen uit 7 verschillende sporten. In het westelijk deel van Nieuwland bij de Dr. Schaepmansingel ligt op Het Speeleiland, een echt eiland bereikbaar via een ophaalbrug. Het is een speeltuin voor kinderen tot 12 jaar.

Aan de Parkweg ligt het Cruijff Court, een voetbalveld met kunstgras, waarbij gespeeld wordt volgens de 14 regels van Cruijff. De Richard Krajichek Playground ligt gelegen op het schoolplein van O.B.S. Het Startblok. Kinderen uit de wijk (t/m 13 jaar) kunnen hier sporten en spelen.


Bereikbaarheid

Nieuwland is met het openbaar vervoer (bus, metro, NS-station Nieuwland) goed bereikbaar. Nieuwland is goed ontsloten door twee metrostations, twee tramlijnen en de NS-halte Schiedam-Nieuwland. Het trein- en metrostation Schiedam-Centrum bevindt zich direct ten oosten van de wijk. In de directe nabijheid zijn ook twee opritten naar de snelweg A20 en A4.

Dr Schaepmansingel 129

Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Geslacht
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Opmerkingen
Bijlagen toevoegen
 
 

Reactie verzonden

Beste heer, beste mevrouw,

Bedankt voor het reageren op deze koopwoning. Er wordt zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Woonplus Schiedam

Helaas, er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Neemt u alstublieft contact met ons op.