Van huren naar kopen

afdrukken

Huisjes _huren _kopen

Van huren naar kopen zonder te verhuizen

In diverse complexen van Woonplus kunnen huurders hun eigen huurwoning kopen. Wilt u weten of uw huurwoning voor aankoop in aanmerking komt, neem dan met ons contact op via verkoop@woonplus.nl

Huren of kopen?

De keuze om te huren of te kopen is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. uw inkomen, gezinssamenstelling en de huur- of koopprijs van uw woning zijn bepalend voor uw keuze.

 

De belangrijkste voordelen van huur of koop zetten we hieronder op een rijtje:

 

De voordelen van huren:

  • Onderhoud: Het onderhoud van de woning is voor een belangrijk deel de verantwoordelijkheid van Woonplus.
  • Flexibiliteit: Mocht u willen verhuizen dan zit u nergens aan vast. U kunt uw woning met 1 maand opzegtermijn opzeggen en ergens anders gaan woning. De verkooptijd van een woning kan meer tijd in beslag nemen.
  • Overige lasten: Woonplus betaalt een deel van de verzekeringen en zakelijke lasten voor deze woning.
  • Huurtoeslag: Onder bepaalde voorwaarden draagt de overheid bij aan de huur van uw woning. Meer informatie over toeslagen kunt u vinden op www.toeslagen.nl.

De voordelen van kopen bij Woonplus:

  • Vaste woonlasten: De jaarlijkse huurverhoging is altijd weer een minder prettig moment. Toch kunt u er elk jaar niet omheen. Bij kopen is dat anders. Een hypotheekrente kan tot dertig jaar worden vastgezet.
  • Vermogensopbouw: Met een eigen woning bouwt u vermogen op. Door de maandelijkse aflossing wordt de woning steeds meer uw eigendom. Uw eigen woning is dan een ideale pensioenvoorziening.
  • Eigen plek: Vrijheid staat bij kopen voorop. De vrijheid om te doen met uw huis wat u wilt. De badkamer of keuken naar uw eigen voorkeur en smaak verbouwen? Er is niemand aan wie u toestemming hoeft te vragen. Alles wat u verbetert aan uw woning, verhoogt de waarde van uw huis op de huizenmarkt.

Heeft u interesse in aankoop van uw woning? Neem dan contact op met Rick Verbrugge of Henny Verboon, 010 - 2045100 of verkoop@woonplus.nl